Receptet på fyllningen har jag hittat på en sida på nätet (har tyvärr inte skrivit upp vilken) och receptet påglasyren kommer från Nigella Lawsons bok 'Fest'
Vi bjöd på hamburgare till lunch (bilder kommer snart) och sen en Devil's food cake till kaffet och den här kakan blev riktigt god om än lite mäktig med all glasyren (skulle jaggöra den igen skulle jag nog minska påglasyren)
Den är inte för söt men ändå mäktig, så den räcker till många. Jag blev nöjd med mitt recept men nästa gång tänker jaggöra ännu mer fyllning för den var så omtyckt och kanske varva in ett lager chokladmousse också, men det är bara smaksak
Ställ in tårtan i kylen igen så glasyrenstelnar lite och blir kall. Gör sedan chokladglasyren. Låt svalna lite så går det lättare att breda ut på tårtan, då är den inte megarinnig och fastnar bättre
Nu kunde inte vi hålla oss från att smaka av den redan innan chokladglasyren hade stelnat på kakan men jag antar att den smakar ännu godare imorgon då den satt sig lite och är kall