Glasyren på chokladtårtan stelnar inte hur gör jag recept

Underbar Devil's food cake och ett misslyckande

Underbar Devil's food cake och ett misslyckande

Vi bjöd hamburgare till lunch (bilder kommer snart) och sen en Devil's food cake till kaffet och den här kakan blev riktigt god om än lite mäktig med all glasyren (skulle jaggöra den igen skulle jag nog minska glasyren)

Chokladtårta med cream cheese och chokladfrosting

Den är inte för söt men ändå mäktig, så den räcker till många. Jag blev nöjd med mitt recept men nästa gång tänker jaggöra ännu mer fyllning för den var så omtyckt och kanske varva in ett lager chokladmousse också, men det är bara smaksak
Chokladtårta med mörk choklad

Chokladtårta med mörk choklad

Ta fram tårtan ur frysen och häll glasyren, stryk ut jämnt över tårtan. Låt glasyren stelna helt och tårtan är klar
Chokladtårta med hallonmousse

Chokladtårta med hallonmousse

Ställ in tårtan i kylen igen så glasyrenstelnar lite och blir kall. Gör sedan chokladglasyren. Låt svalna lite så går det lättare att breda ut tårtan, då är den inte megarinnig och fastnar bättre
En bit fransk chokladtårta

En bit fransk chokladtårta

Nu kunde inte vi hålla oss från att smaka av den redan innan chokladglasyren hade stelnat kakan men jag antar att den smakar ännu godare imorgon då den satt sig lite och är kall