Snubblade över ett recept på glutenfrihemmagjordpasta härom dagen och kände att jag måste testa. Alltid velat prova att göra egen pasta, men då jag inte mår bra av allt mjöl så blir det aldrig
HemmagjordGlutenfri, Ekologisk Färskpasta med Tomatsås. När det är dags att börja med pastan. HemmagjordGlutenfri, Ekologisk Färskpasta med Feta & Ruccola
När jag gjorde mina glutenfria potstickers häromdagen, fick jag för mig att den där degen antagligen också skulle kunna fungera som en glutenfripastadeg, med lite modifikationer
En lyx att få vakna - gå ut i köket och upptäcka att någon annan redan hunnit före och till råga på allt både bakat glutenfria havrefrallor och rört i hop varm havremjölk med gurkmeja, ingefära och lite honung, toppat med kanel
Saftiga glutenfria och veganska morotsfrallor (klick). Hemmagjord fejkon. Ovanpå mackan, på en pasta, bara som den är, sprinklad över en soppa – ja, bara fantasin sätter gränserna
Koka pasta. Blanda ihop kyckling, pasta, broccoli, tomatsås, persilja, salt och peppar. 250 g pasta (jag använder alltid glutenfri, det funkar exakt lika bra). 2 frp tomatsås á 390 g (färdigköpt pastasås eller hemmagjord, jag använde denna)
Vegansk och glutenfri svamppaj med Bea Szenfeld. Hemmagjord gnocchi med svampsås. Vegansk Pasta all’Amatriciana – Och Tävling med Kungsörnens Gotlandspasta
Glutenfria, proteinrika pannkakor som serveras med underbar chiasylt. Hemmagjord proteinpizza. Denna rätt för genast tankarna till pastans hemland, Italien
Ät glutenfritt. Du kanske gillarUndvik det dolda sockret – hur du läser innehållsförteckningarChia- och psylliumpudding med carobpulverCookies med hemmagjorda chocolate chipsMugcake på naturligt visSockerfri tårta för de allra minsta
Till bullarna åt vi glutenfri tagliatelle blandad med hemmagjord pindjur enligt det här receptet. De här köttbullarna kreerades till påsken, men eftersom jag gjorde en stor sats när jag ändå var igång gjorde jag också några lite större bullar, som maken och jag festade på i förväg tillsammans med pasta och god pindjur
Pumpa- och sötpotatisgnocchi (glutenfri. Hemmagjord gnocchi blir inte alls likadan som färdigköpt utan mycket mer smakrik och betydligt fluffigare och lättare än köpevarianten, i synnerhet om man använder potatismjöl eller majsstärkelse istället för vetemjöl
Flarnet är glutenfritt och består främst av sesamfrön, kikärtsmjöl och parmesan. Denna gång mixade jag till en hummus som jag blandade ut med lite hemmagjord persilje-pesto som jag hade i kylen