Blanda maizena majsmjöl, potatismjöl och bakpulver i en skål. Bred fyllningen på rulltårtan. Rulla ihop från långsidan och lägg rulltårtan med skarven ner
Blanda strösocker, hasselnötsmjöl och maizena i en bunke. 35 gram maizena (0,5 dl). Dela din rulltårta i 8 bakelser, ringla över smält choklad och pudra på florsocker (jag skulle pudra över kakao men inser ju nu att jag gjorde inte det heller, haha). 35 gram maizena (0,5 dl)
Blanda strösocker, hasselnötsmjöl och maizena i en bunke. 35 gram maizena (0,5 dl). Dela din rulltårta i 8 bakelser, ringla över smält choklad och pudra. 35 gram maizena (0,5 dl)
En alldeles ljuvlig, glutenfri, budapestrulle fylld med nötchokladsmör, vispgrädde och hallon. Den bakas som en rulltårta med hasselnötsbotten på vilken grädde och fruktblandning breds ut
Syrligt god rulltårta med lyxkant som dessutom är glutenfri bakar du så här enkelt. Om du inte vill göra den glutenfri byter du bara utmandelmjöl och psylliumhusk mot vanligt vetemjöl
Blanda maizena majsmjöl, potatismjöl och bakpulver i en skål. Bred fyllningen på rulltårtan. Rulla ihop från långsidan och lägg rulltårtan med skarven ner