Idag skulle jag laga en grönsaksgratäng med köttfärs, men någon gång under matlagandet fick jag för mig att vi inte hade någon färs hemma och plockade fram quorn ur frysen
Sen jag startade matbloggen har jag provat flera nya maträtter som jag tidigare bara har funderat på att prova (jag måste ju ha nya recept att dela med mig av)
Helgen har inneburit lite firande med familjen eftersom det i Indien igår firade republikens dag. Om ni gillar glass ska ni spana in förra året inlägg som innehöll indisk saffrans- och kardemummaglass, kulfi
Fräs löken glansig och lägg i färsen och fräs denna tills den är grå. Rör ner majs och paprikan. Blanda ner kryddorna (börja med det lilla måttet först, öka på efter hand som du smakar av
Kvällens middag blev en vegetarisk gratäng. Inspirationen till den här rätten kommer från min kära syster som bjöd på något liknande när vi var hos henne senast
Superenkel att göra är den här vegetariska gratängen, men det behöver ju inte vara krångligt för att vara gott (mycket godare än jag lyckades få till det på bilden