Kvällens middag har precis åkt iniugnen så vi ska alldeles strax äta och sedan blir det litebiljard nere i källaren som jag har lovat Mattias nu i några dagar
Grilladkycklingfiléitomatmarinad är ett stående inslag när jag bjuder på buffé här hemma, att den med fördel görs dagen innanbjudningen har förstås bidragittill detta, för vem villinte kunna förbereda och göra så mycket som möjligt en eller annan dag i förväg
Idag vågade jag intelita på vädret, utan det fickbliallt-i-ettiugnen med kyckling. Som vanligt när de små godingarna är här så glömmer jag alltid något som skall vara på maten, idag var det fetaosten som jag glömde att strö över… det gick bra ändå
Torka av kycklingfiléerna och lägg dem i en smord ugnssäker form. Paprikasås. Mixapaprikor, crème fraiche, timjan, persilja, cashewnötter och prästost i en matberedare med kniven monterad
Vi åt dem med ugnsrostadpotatis/grönsaker och grilladsparris. Bryn i stekpanna tills de fått lite färg och lägg dem sedan iugnssäkerform(hit kan de förberedas om du vill äta senare)
Har nigrillat mycket i sommar. Vad är dinfavorit på grillen. De här kycklingspetten med en asiatisk touch blev riktigt goda, och så provade vi att fritera nyheten rotfruktsstripstill
Till de smakrika grönsakerna käkade vitzaziki, gyroskryddad ugnsstektpotatis och den mumsiga bönsalladen med ajvar, som nifick recept på i gårdagens inlägg