Bryn korven i en tjockbottnad gryta. Ta upp korvarna och bryn köttet i fettet. Skär 500 gram fläskfilé och 2 kryddstarka korvar i skivor. Tillsätt 1 dl syltlök, 1 dl svarta urkärnade oliver, 1/2 dl hackad ättikgurka och 2 st strimlade röda paprikor. 500 gram fläskfilé. 2 kryddstarka korvar i skivor. 1 dl syltlök
Skiva Chorizo och fläskfile och stek först chorizon och sedan fläskfilén i fettet från korven. Skär lök och paprika och bryn dem lite i stekpannan annan du lägger tillbaka korv och fläskfile, krydda med sambal oelek, soja, svartpeppar och häll på grädde och creme fraiche
Skiva korvarna och bryn dom i en tjockbottnad stekgryta, ta upp dom och lägg åt sidan. Bryn köttskivorna i fettet från korven, krydda med salt, peppar och mejram
Putsa fläskfilén och skär den i tjocka skivor som bultas lätt med handen. Tillsätt syltlök, skurna oliver, hackad ättiksgurka, strimlad paprika och den stekta korven
Skiva korven. Kreolsk gryta. Kreolsk gryta, 6 pers. 1 kg fläskfilé (eller kotlett)3 kabanosser eller annan smakrik korv (lammkorv hade varit perfekt)200 g syltlök + 1 dl av spadet200 g oliver, (jag tog gröna med vitlök, men helst hade jag tagit svarta)1 strimlad röd paprika1 dl cornichons, delade på hälften5 dl grädde1 msk vetemjöl. 200 g syltlök