4 melerade fläskkotletter. Pensla kotletterna på båda sidor med mango chutney, gärna Bengal Spice som är lite starkare och inte har stora bitar som den vanliga chutneyn
4 melerade fläskkotletter. 4 melerade fläskkotletter Mango chutney, Bengal Spice Salt Grillkrydda 1 gul lök, klyftas i 8 delar Ca 6-7 dl vatten 3-4 dl grädde 2 msk mjöl utröres i vatten Kalvfond 2 msk mango chutney Salt Grillkrydda
Krydda önskat antal fläskkotletter med paprikapulver, salt. G har gjort sin tallrik fotoredo ♥. Igår blev det riktig husmanskost till middag – till barnens
Fina fläskkotletter med ben och fettkappa fick bräsera i buljong med goda örtkryddor och lök, därefter silade jag såsen och kokade upp med grädde som kotletterna sen fick ligga i
Recept, lakritsdoftande gräddsås som jag gjorde den. En fläskkotlett är som många känner till en ganska mager köttbit om man bortser från fettkappan så om denna genomsteks blir den väldigt torr och tråkig
Servera med antingen gräddsås eller bernaisesås. Ca 1,5 kg benfri fläskkotlett. Börja med att putsa köttet och ta bort allt fett som du inte vill ha och ta bort senor och dylikt som kanske finns på köttet