Om du tycker att den smakar för mycket banan kan du enkelt göra en vanligglassversion av receptet genom att låta vanlig växtbaserad vaniljglass stå i rumstemperatur tills den blir mjuk och då vända ner saffran, rosvatten och hackade pistagenötteri den och sedan låta stå i en timmei frysen på nytt
Men hur gör man då vörtbröd utan vetemjöl, sirap och söt och glutenspäckad vört. Men det blir ett mjukt och saftigt bröd med härlig skorpa och mustig kryddsmak som verkligen är gott
Antingengörni degen på plats, eller så tar ni med den i en plastpåse i frysväskan. Servera gärna itunnbröd som ni rullar till rullar, eller som fyllningi en baguette
Se till å gör en rejäl laddning, du kan dubbla eller tredubbla receptet och sen frysa intunnbröden. Kavla så tunt du kan med vanlig kavel och sist med kruskavel på bägge sidorna
Kavla inte för tunt, det är godast om brödet är lite tjockare (sen jäser det upp något när det gräddas också)Om du inte har en kruskavel som jag använder på bilden, så kavlar du ut med vanlig kavel eller plattar till som om du skulle göra en pizzabotten
Om du intehittar en bredbar getost går det lika bra att "skrapa ur" det mjuka innahållet från en vanlig getost och sedan värma lite lätt imicron för att göra den lättare att breda på
De var superenkla att göra, fast litetid tog det. Snurror (fritt ur minnet)tunnbröd eller tortilla (mjuk)avokado (kan med fördel lämnas bort om man som jag integillaravokado)räkorpaprika-chili färskost (ingen av oss har sett chili-mango färskost som receptet önskade)färsk basilikafetaostvitlöksvartpepparsaften av färsk citronsaltdillkörsbärstomatermajonäs (smaksatt)Ifall du inte lämnar bort avokadon så börja med att klyva avokadon