Det går ju att göra den vardaglig, med ett paket fryst torsk eller liknande, och det går att lyxa till den i all oändlighet, genom att välja flera olika färska fiskar och även skaldjur
Du behöver en pastamaskin till detta eftersom degen är väldigt hård och behöver bli väldigt tunn. Dela sedan degen i fyra bitar, låt alla utan en bit vara kvar i kylen
Den kan verka lite pysslig vid första anblicken, men är egentligen inte alls svår att göra. Om du tycker att det är bökigt med oskalade räkor, och att koka egen räkbuljong kan du förenkla och ta färdigskalade räkor och i stället ta vatten och räkfond
Fisksoppan kan man självklart göra för stundande kväll också. Jag gjorde delvis egen buljong (koka grönsaker, fisk och kryddor länge, länge, länge) och delvis fiskbuljongtärnar och hummerfond
Hade tänk göraegen pasta eftersom att det är så lätt och mycket godare än vanlig pasta. Skaldjur är en fantastisk kombination med pasta dessutom så tänkte att jag skulle passa på att göra något som jag älskar
Om du inte har just den kryddblandningen i din arsenal kan du välja någon annan färdig kryddblandning som du tycker om, eller mixa ihop din egen blandning