Mixa eller krossa digestivekex och smält smöret till botten. Toppa med hallon innan servering. Det gick rätt så snabbt, egentligen ska cheesecake stå i kylskåpet i 4 timmar men denna klarade sig rätt bra med bara 2 timmar i kylskåp. 3-4 dl krossade digestivekex. Blanda ihop och tryck sen ut i en form med löstagbar botten (ca 23 cm). 3-4 dl krossade digestivekex
halloncheesecake, som jag först serverade på en av mina födelsedagar. Drottningcheesecake – syrlig ostkaka på klassisk digestivebottenmed gräddad färskostfyllning smaksatt med vanilj och citronskal, garnerad med hallon och blåbär under skimrande röd hallongelé
Hallonheesecake med röda vinbär – syrlig ostkaka på klassisk digestivebottenÂmed gräddad philadelphiafyllning smaksatt med vanilj, garnerad med hallon och röda vinbär samt skimrande hallongelé