600 g rödspättafiléer. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g rödspättafiléer 1 dl vetemjöl 1 tsk salt Arla® Svenskt Smör 1 gul lök 1 burk ansjovisfilé à 50 g 2 dl hackad inlagda rödbetor 2 msk kapris 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche
Gör så här. Rotfrukter. Sätt ugnen på 225°. Skala och skär morötter och palsternackor i rejäla stavar. Lägg i en ugnssäker form och blanda med olja och salt
Gör så här. Rotfrukter. Sätt ugnen på 225°. Skala och skär morötter och palsternackor i rejäla stavar. Lägg i en ugnssäker form och blanda med olja och salt
Helstektrödspätta är en av mina favoriter. När man steker på benet finns all den goda smaken kvar. Här lyxar jag till det med Skagenröra och stenbitsrom på toppen