Odlartagen var det länge sedan man hade. Dock ska jag än en gång berätta hur man kokar färskpotatis för att få den riktigt god och inga aromämnen försvinner
Hurlänge den liggeri vattnet spelar egentligeningen roll. Det finns dock en risk att fibrerna bryts ned och fiskenblir för mjuk om man har i den för länge
Jag har till slut bestämt mig för att helt enkelt beskriva ungefär hur jag gör för att spara tid och vilka rätter jag tycker är snabba i förhållande tillhur bra måltider man får
Hon lovade migi alla fall att få lägga ut hur hon gjorde på min blogg, så här kommer det och jag kan bara säga - testa, du kommer att älska den här fisken
Historiskariktiga händelser blandas med vad som måste vara ren fiction eftersom författaren omöjligen kan veta vad som sades, hur huvudpersonen kände o s v
Vissa (lyckligt lottade) kanske i dessa tider står med ett helt land som i det närmaste svämmar över av diverse örter, utan att egentligen veta hur man kan använda eller ta tillvara på dem
För er som undrar så tycker jag att recept på köttbullar och hur man kokar nypotatis osv är något som de flesta redan kan eller som man lätt och enkelt hittar på Google
Smaka av hur mycket du tycker det skavara. Köttet bliväldigt segt om det grillas för länge. (Funkar också bra med FindusfrystaItalienska örtkryddor)Gör så här