Annorlunda styckdetaljer har varit på tapeten ett bra tag nu, och det är nästan skrattretande att vi betalar dyra pengar för att äta de billigaste styckdetaljerna på restaurang för att vanligt folk glömt bort hurmantillagar annat än filé och kotlett
Nåja, det var en trevlig dag hur som. Vi körde ner till Malmö för att mysa tillsammans med sambons familj över en god middag som bestod av helstekt gås med, för oss, traditionella tillbehör
Det är omöjligt att exakt veta vad stenåldersmänniskan åt och hur de levde. Stenåldersmänniskan levde under under en konstant utmaning för att hitta mat och skydd
Hur varmt ska det vara då. Oavsett om mantillagar köttet på grillen, i ugnen, stekpanna eller kanske i en Sous Vide så ska man alltid gå på innertemperaturen för att avgöra om köttet är klart
Att dricka till Överlag kan man säga att lätta röda viner gör sig bäst till kycklingrätter, men det beror naturligtvis på hur den är tillagad och på tillbehören