Hur tillagar man gås recept

Vi firar Mårten anka isället för gås

Vi firar Mårten anka isället för gås

Beror på hur mjuk ni vill ha den. Det blev verkligen supersmarrigt, varför äter man rödkål så sällan. Förra året åt vi Mårten gås - meny på Djuret
Confiterade, stekta griskinder med salviasås

Confiterade, stekta griskinder med salviasås

Annorlunda styckdetaljer har varit på tapeten ett bra tag nu, och det är nästan skrattretande att vi betalar dyra pengar för att äta de billigaste styckdetaljerna på restaurang för att vanligt folk glömt bort hurmantillagar annat än filé och kotlett
Grillade revben, helt enkelt!

Grillade revben, helt enkelt!

Men under förändringens gång så lyckade två inlägg komma på villovägar och så kan vi ju inte hade det eller hur
Matsedel vecka 46

Matsedel vecka 46

Nåja, det var en trevlig dag hur som. Vi körde ner till Malmö för att mysa tillsammans med sambons familj över en god middag som bestod av helstekt gås med, för oss, traditionella tillbehör

När är köttet klart?

Hur varmt ska det vara då. Oavsett om mantillagar köttet på grillen, i ugnen, stekpanna eller kanske i en Sous Vide så ska man alltid gå på innertemperaturen för att avgöra om köttet är klart

Dillkött på kyckling

Att dricka till Överlag kan man säga att lätta röda viner gör sig bäst till kycklingrätter, men det beror naturligtvis på hur den är tillagad och på tillbehören

Gåsamiddag Följetong - avsnitt 4

Jag har svårt att ta bilder när jag jobbar med gåsen, det blir så kladdigt så jag hittade en bra sida där du kan se hurman trancherar en gås _gas

Lättrimmad kokt kyckling

Upptiningstiderna varierar beroende på fågelns storlek och hur den tinas. större fågel, t ex kalkon, gås