I morgon ska jag vara med som VIP-bloggare på blogmässan i Malmö (anordnad av Walles & Glantz) och det ser jag fram emot Det blir min första bloggmässa någonsin
Skär laxen i tärningar. Idag mår jag lite bättre från dunderförkylningen. Vi serverade laxen med luftigt basmatiris, kokt broccoli och lite färska grönsaker
Jag hade köpt en bit lax och hittat ett recept på Malin´sDiner som jag blev sugen på att testa. I går hade jag en vän på kvällsmat som jag inte träffat på väldigt länge
Servera lax och sås med t ex quinoa, ångkokta grönsaker och spenat, eller de tillbehör du föredrar. Idag testade jag att ringla en god olivolja över laxen och sedan mortla rosépeppar och flingsalt som jag strödde ovanpå
Sen tog jag kokt potatis, kall från igår eller varm från idag spelar ingen roll. Men jag ska som alltid försöka ge en bra beskrivning ändå, det här är enkelt att göra
In, marineralaxen, röja i köket, städa ur kylen, plocka ihop sopor, starta sous viden, hugga sparris, rensa i uterummet, glömma att ta fram äggen, plocka ärtskotten, inventeravinförrådet och blogga