Tillbehör. 250 g fast, kall Janssonsfrestelse. 250 g fast, kall Janssonsfrestelse. Här kommer några nya och gamla tips på vad man kan göra av överbliven julmat
Se för tusan till att ni får Janssonsrester så ni kan göra den här godingen. Tillbehör. 250 g fast, kall Janssonsfrestelse. 250 g fast, kall Janssonsfrestelse
Janssonsfrestelse. Tillbehör. Jul, jul, strålande jul. När julbordet är uppdukat och man får njuta av både mat och sällskap, då är livet ganska perfekt
Vi hade med oss Janssonsfrestelse och prinskorv från hemköp i Älvsjö (världens godaste prinskorv). På eftermiddagen åt vi ett julbord med massa goda saker och min favorit var löjrommen med tillbehör och ägghalvorna med sikrom
JANSSONSFRESTELSE. Här kommer världens enklaste tillbehör. En klassiker som skapades 1953 av Leif Elisson, kockelev på restaurang Hasselbacken/Djurgården /Stockholm
Prinskorven är knappast särskilt festlig, Janssonsfrestelse är rätt tråkig (och Flora har väldigt svårt för burkfisk), och ris-a-la-malta är inget mer än kall risgrynsgröt med grädde och apelsiner
Och om man känner hemlängtan, så går det att få en Janssonsfrestelse som tillbehör. Andra tillbehör var bl a potatismos med sky, macaroni & cheese, spenat, sallad med örter och bönor (från 4 £ )
Janssonsfrestelse (inte så grön kanske, men ändå), potatis- och purjolökssoppa, potatisgratäng, mos, duchesse-toppar, rårakor, bakad potatis, alo gobi, gnocchi och andra fantastiska rätter med potatis som huvudingrediens
Karaktären på frestelsen försvinner något – men gott är det. Vinet gick bra ihop men mer som ett tillbehör, en extra upplevelse till den smakrika rätten
Revbenspjäll - Janssonsfrestelse. Rostat bröd som sedan skurits i stavar är ett perfekt tillbehör,. Förra lördagen vaknade jag med ett otroligt sug efter pasta carbonara