Du kan välja att göra vilken kladdkaka som helst men jag tycker kanske inte att de där "kladd"-kakorna med torrt inre och kakao i smeten är värda att kallas kladdkakor
Jag var hemskt sugen på något gott fredagsmys och mitt förslag att baka en kladdigchokladkaka genererade inte helt förvånande ett rungande jubel hos två små
Många tycker kanske de kan vara lite kladdigt och jobbigt att göra biskvier, jag var en av dem i början innan jag lärde mig hur man kunde undvika detta kladd och dessutom få runda och jämna biskvier
Häll fyllningen på båda bottnarna och lägg ihop dem med kladd sidan. Ni vet den där goda vaniljsockerkakan som man delar och häller i fyllning, som är så himla god
Det här är en sjukt god kaka, och den går inte att jämföra alls med tex chokladbiskvier som ofta görs på mandelmassa (vilket bara blir äckligt om ni frågar mig), de här är sega och lite krispiga i kanterna, med en mjuk fyllning i mitten
Så idag bakade jag en citronkladdkaka med vit choklad och mycket citronsmak och hade i lite frysta hallon för att få lite syra i kakan som sedan toppades med den söta marängkrämen
Det här är en sjukt god kaka, och den går inte att jämföra alls med tex chokladbiskvier som ofta görs på mandelmassa (vilket bara blir äckligt om ni frågar mig), de här är sega och lite krispiga i kanterna, med en mjuk fyllning i mitten
Fördela i smulor över citronlagret och förvara kakan i kyl eller frys. Förvara antingen rutorna i frysen men tänk på att ta fram dem ca 1 timme innan servering eller ha dem i kylen men skär gärna upp dem i rutor när de är frysta för att det inte ska bli massa kladd