Det smakade som kola medcornflakes helt enkelt. Att smälta choklad och blanda ner cornflakes har jag gjort innan, men aldrig dessa… fast det har jag inte gjort nu heller eftersom det var Anna som gjorde dem
Tillsätt kakao, vaniljsocker och det kalla kaffet. Blanda försiktigt ner cornflakes i smeten. 3 msk kakao. 4 dl cornflakes, av ett märke som är glutenfritt
Hacka den ljusa mjölkchokladen och smält den tillsammans med tärnad nougat och nutella i ett vattenbad (i en stor skål över en kastrull med kokande vatten) ta av skålen från värmen
Hacka den ljusa mjölkchokladen och smält den tillsammans med tärnad nougat och nutella i ett vattenbad (i en stor skål över en kastrull med kokande vatten)
I vanliga fall brukar jag köpa ekologiska varianter av cornflakes, med t. bovetemjöl eller dinkel och blanda med nötter, torkade lingon och äppelbitar till frukost, men härommorgonen bestämde jag mig för att försöka mig på en hemmagjord variant – och vet ni
Inspiration till den här goda efterrättskakanmed årets skörd av äpplen och plommon, och med ett kul täcke av cornflakes, mandel och vit choklad, har jag fått av Annika på bloggen Bak och Mat för alla
2 dl cornflakes. Vispa smör, socker och oljan vitt och poröst. Blanda i alla torra ingrediensen och häll ner det i smörsmeten utom flingorna och potatismjölet som blandas i sist
Sega chokladgodisar med crunch, det vill säga cornflakes. Jag väljer cornflakes som är utan gluten och tillsatt socker (hittar i vanlig mataffär, men går givetvis också att beställa via nätet)
Denna kakan tror jag nästan att alla mina vänner har smakat, och jag vet inte med hur många vänner jag har bakat den med men vi föråt oss på den här kakan ett tag haha Den är så god så god så god