Kaffekakamed chokladganache – mjuk kaka. Kaka. Mjuk chokladkakamed smörkrämsfyllning. Passar fint som bakelsebotten, lägg på en lagom mängd vispad grädde och lite valfria bär på en skiva kaka och du har snabbt en god sommarbakelse
Blanda mjölet, medkakaon och stevian. Blanda samman sesamjölet, stevia, bakpulver, kakao. Jag har provat att baka med sesamfrön, solrosfrön och pumpafrön istället för mandel och nötter och det gick alldeles utmärkt
Mosa ihop dadlarna med äggvitan, bland ner resten av ingredienserna. Proteinkaka. För att de ska vara smidiga att plocka med sig i väskan, lr löst i jobbarbilen
Hacka mandlarna och den mörka chokladen till småbitar med en kniv. Fortsätt att hälla ner kokosoljan, psylliumfröskal, mandelmjöl, kokosmjölk och ägg i skålen
Det har blivit så att jag någon gång per vecka bakar småkakor med fibersirap. Denna gång gjorde jag en liknande variant av Cashewkakor med kokos som jag visade er här om dagen, men med fibersirap gold
are så jag får göra lite "vanligt" och lite med LCHF style. Paranötskakor med apelsinchoklad. 2 msk mandelmjöl. 70% Mörk choklad med apelsinsmak. 2 dl mandelmjöl eller kokosmjöl. 1/2 dl kakao. 2 msk mandelmjöl. 2 dl mandelmjöl. 1/2 dl kakao
Men handlar det om en kaka som ska gräddas i en form så funkar det med en lite lösare smet. Jag vet att många av er har samma problem så därför tänkte jag idag dela med mig av det jag kommit fram till