Keso (250 gr) och två mogna avokado, saft från 1 citron, salt och peppar efter smaken - allt körs i blender till en slät röra (eller matberedare eller med stavmixer). 1 citron
Ingredienser Citrusrostad kalkonbröstfilé ca 450 g kalkonbröstfilé 1 st citron, finrivet skal. Ingredienser Citrusrostad kalkonbröstfilé ca 450 g kalkonbröstfilé 1 st citron, finrivet skal
Ingredienser Kalkonfilé ca 800 g kalkonbröstfilé 1 knippe timjan 1 knippe persilja 1 st saften från en citron 1 st vitlöksklyfta, pressad ½ dl rapsolja salt & peppar Rotselleripuré 300 g rotselleri 3 dl gräddmjölk 50 g smör Krossad potatis 800 g amandinepotatis 2 st schalottenlökar 75 g smör 2 msk vitvinsvinäger Inkokt kalkonbacon 2 dl balsamvinäger 1 dl socker 200 g kalkonbacon Kantarellsky 3 dl rödvin 3 msk torkade kantareller 4 dl buljong, t