Nyligen festade vi loss på denna ganska enkla, men supergoda rätt, en bitkalkonbröstfilé som fick baka iugnen på låg värme, dressad i en god kryddblandning
Häll oljan i en ugnsfast form, Lägg ivitlöken, paprikan och oregano. En otroligt god och relativt enkel rätt med smaker från Italien som passar fint som helgmat och gärna med ett glas vintill
Lägg i en ugnsfast form tillsammans med ett par klickar smör, salt och svartpeppar. Här får ni ett lättlagat recept som kanske kan passa bra att göra till helgen
Blåsigt. Fågelkvitter. Stannar inne (just nu i alla fall). Skräckhistoria. Fick en spindelchock häromdagen. Lilleman satt och tittade på nånting på väggen
Lägg över i en ugnssäker form. Ansa och hacka champinjoner, lök, morot och sellerifint. Fräs hacket i en stekpanna med smör tills allt mjuknat och all vätska kokat bort
Själva tycker vi att det dagen till ära passar alldeles ypperligt att bjuda er på honungsglaserat och ugnsstekt kalkonbröst tillsammans med en underbar apelsinsås