Sila och spola grönsakerna under kallt vatten så att grönsakerna inte blir för mjuka. Vid servering blanda olja med vispgrädde så du får en vackert tvåfärgad sås,
Servera direkt tillsammans med en god kallsås, nykokt färskpotatis eller en härlig bulgursallad. Såsen går fint att spara ett par dagar om den får stå kallt
Servera direkt tillsammans med en god kallsås, nykokt färskpotatis eller en härlig bulgursallad. Såsen går fint att spara ett par dagar om den får stå kallt
Enkel kallsåstill fisk. Till detta gjorde vi klyftpotatis garnerat med vitlökssmör, och serverade med ärtor, kokt broccoli och en sås som rördes ihop på det som fanns i den lokala lilla affären - crème fraiche, färskost med gräslök, färsk salladslök och vitlök (riktigt gott faktiskt, man kan också ta rom och crème fraiche till en enkel fisksås)
) Lägg äggen i kallt vatten tills de är kalla och skala sedan försiktigt och halvera. ) Den kärnlösa såsen sötas till önskad sötma med socker och honung
Kall inkokt lax med dillmajonnäs. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgångtill egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra