Kalvlevergryta är något jag längtar efter. Svårt att få tag på just kalvlever eller ungnötslever i Singapore, så självklart måste jag äta detta i Sverige
Ett litet tips om du tycker att leversmaken är lite påtaglig, lägg levern i mjölk någon timma innan tillagning så försvinner lite av dess karaktäristiska leversmak
Örtmarinerad Kalvlever. Espresso som ligger ovanpå ett lager av kondenserad mjölk. Sommarmat. Tapas är perfekt som LCHF-mat, en plocktallrik med godsaker passar riktigt fint nu till sommaren
Lever bör ligga i mjölk över natten för att lindra leversmaken. 1 kilo kalvlever. Korngryn som kokats och fått svalna ska bestå till en tredjedel i mängd av det malda köttet
Skör brödskivan i tärningar och lägg det i blöt i mjölken. 2 msk ljummen mjölk. 100 g kalvlever. Stek levern i 1 msk smör tills genomstekt och skär den sedan i tärningar