Vilken smarrig pressgurka jag gjorde förra veckan. Håller med Johan -"Pressgurka kan man ha till allt. Hyvla gurkan tunt med osthyvel eller på en mandolin
Att ibland blir det katastrof, rakt ner i soporna och ibland blir det bara ett sådant där "Halleluja-moment" och i helgen var det sannerligen ett sådant, kan svära på att jag till och med hörde en änglakör när jag satte tänderna i den här tårtan
Gulasch kan göras antingen som soppa eller som gryta, men för mig är det nästan detsamma för jag äter den gärna med mycket rotfrukter i som en egen rätt utan tillbehör
Kirskålen. Ett ogräs sänd från han där nere. Den går bara inte utplåna. Men den går att äta. Så förlika dig med att du fått in ogräsplågan Kirskål i din trädgård, och laga smarriga saker av den
Recept på vaniljkräm finns också här, men den kan även göras av Marsán Snabb Vaniljsås. temperaturen något mot slutet av gräddningen, så att inte kakan blir för mörk
Kontrollera med en provsticka att kakan är klar innan du tar ut den. Stickan ska vara torr. Låt kakan svalna och dela den sedan på mitten så du får två lager tårtbottnar