Placera kantareller, potatis och lök på en tallrik. Torskrygg, 4 portioner. 800 g torskrygg. 300 g trattkantareller (torkade går bra). 800 g torskrygg. 1 burk ansjovis 125 g 10-15 schalottenlökar 300 g trattkantareller (torkade går bra)
Fräs lök och kantareller i smör. Blanda bacon, lök och kantareller och lägg ovanpå torsken. Torskrygg med kantareller, bacon och smörsås, 4 portioner. 4 bitar torskrygg à 150 g. 150 g rensade kantareller. Torskrygg med kantareller, bacon och smörsås, 4 portioner. 4 bitar torskrygg 150 g
Rensa kantarellerna och stek dem i en stekpanna. Skär torskryggen i bitar och lägg ner bitarna i en riktigt varm panna med ordentligt med smör med skinnsidan uppåt
Jag brukar rimma torskryggen om man har tid. 4 person(er) 4 st bitar torskrygg1 l vatten1 dl salt1 dl vetemjölsmör, att steka iBlanda vatten och salt , lägg i torskryggen i lagen i 30 minuter. 3 dl blek taggsvamp, kantareller eller champinjoner Bryn svampen och krydda med salt och svartpeppar. 4 st bitar torskrygg
Stek kantarellerna i smöret i en stekpanna. Torskrygg med brynt löksmör. 4 bitar torskryggfilé, à 125 g. 200 g kantareller,. (1,5 dl torkade kantareller). 4 bitar torskryggfilé, 125 g