Kantareller torskrygg recept

Smörstekt torskrygg, kantareller, schalottenlök och ansjovis

Smörstekt torskrygg, kantareller, schalottenlök och ansjovis

Placera kantareller, potatis och lök på en tallrik. Torskrygg, 4 portioner. 800 g torskrygg. 300 g trattkantareller (torkade går bra). 800 g torskrygg. 1 burk ansjovis 125 g 10-15 schalottenlökar 300 g trattkantareller (torkade går bra)
Torskrygg med kantareller, bacon och smörsås

Torskrygg med kantareller, bacon och smörsås

Fräs lök och kantareller i smör. Blanda bacon, lök och kantareller och lägg ovanpå torsken. Torskrygg med kantareller, bacon och smörsås, 4 portioner. 4 bitar torskrygg à 150 g. 150 g rensade kantareller. Torskrygg med kantareller, bacon och smörsås, 4 portioner. 4 bitar torskrygg 150 g
Torskrygg

Torskrygg

Den färska torskryggen från min lokala fiskbil är dock oslagbar och den här gången hamnade den i ugnen tillsammans med kantareller och hummersås
Torskrygg med brynt löksmör och kantarellkräm

Torskrygg med brynt löksmör och kantarellkräm

Stek kantarellerna i smöret i en stekpanna. Torskrygg med brynt löksmör. 4 bitar torskryggfilé, à 125 g. 200 g kantareller,. (1,5 dl torkade kantareller). 4 bitar torskryggfilé, 125 g