Lägg på delade ananasringar. Strimla kasslern och lägg i en ugnsfast form. Lägg löken på kasslern. Kärna ur och strimla paprikan och strö över kasslern
Och i spisen har jag ju ugnen, eller ugnarna för det är en spis med dubbelugn (Bild HÄR >>) De allra flesta byter troligtvis ut spisen när den går sönder men jag har varit så nöjd med den här så det fick bli en lagning istället
Lägg det kokta riset och kasslern i en ugnsfast form och blanda om. Kassler, ris och ananas är en perfekt kombination tycker jag, och rör vi ihop allt i en gratäng med en touch av curry blir det en riktigt god glutenfri vardagsmiddag, smaklig måltid
Skiva kasslern och lägg hälften av skivorna i botten på en ugnssäker form. Sommar och grillmat i all ära, men ibland är det skönt att låta grillen vila en kväll och sätta på ugnen istället
sätt ugnen på. skär ner kasslern i tunna skivor ca. konserverade ananas ringar. 1000 g kassler1 stor burk konserverade ananas ringar3-4 dl grädde1,5 msk dragon3 msk chillisåsmatris till 6 peroner1. sätt ugnen på 200c. skär ner kasslern i tunna skivor ca 1/2 cm tjocka, häll över ananasen i ett durkslag och låt den rinna av. lägg 2 skivor kassler och sen en ring annans, fortsätt tills du fyllt en ungsfast form. häll över annanasen och kasslerna och gratiners i ugnen ca 20 min. 1000 g kassler. 2 skivor kassler och sen en ring annans, fortsätt tills du fyllt en ungsfast form
Lägg i en form och häll kokosmjölk och ananassaft över kasslern. Sätt ugnen på 180 grader. Skiva upp 6 skivor kassler och lägg en ananas skiva mellan varje kasslerskiva. In i ugnen i ca 25-30 min 6 skivor kassler. 6 skivor ananas. Saft från 1 burk ananas (565 g)