I Sverige råder det delade meningar om hur riktigt kebabkött ska vara. I Västsverige är kebabkött gjort på fläskkarré något av en specialitet, medan kebabrullar av packad nötfärs eller fläskfärs verkar vara vanligast i övriga landet
Jag har nu alltså gjort hemgjort kebabkött för första gången. 850 g finmald blandfärs2 msk fond2 msk maizena1,5 tsk vitlökspulver2 tsk kebabkrydda1 krm salt1 krm malen svartpepparSätt ugnen på 100 grader. 2 tsk kebabkrydda
I söndags var det dags för kycklingkebab med egengjord kebabkrydda. God och stark kebabkrydda som jag ofta gör dubbel sats av så att jag har färdigblandat till nästa gång vi ska äta kebab
Strö över det frusna kebabköttet, krydda med lite oregano och svartpeppar. 1-2 msk olivoja (gärna kryddad med vitlök och chili). 150 g skivat kebabkött (fryst)
pizzakrydda. kebabkrydda. Krydda med kryddorna. pizzakrydda. kebabkrydda. 250 g kebabkött. 250 g kebabkött. En snabblagad kebabröra att fylla varma pitabröd med