Vispa samman kesella och socker. Servera med grädde o jordgubbar. 150 g kesella. 1 citron 150 g kesella. En god fräsch kaka som skall serverad med grädde
½ burk Kesellalime / jordgubb. Bred på Kesella, mosa hallonen lätt och bred över kesellan. Vänd i limeskal och saft och bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper
Blanda ost, kesella, socker och skal och saft. Igår kväll gjorde jag en cheesecake med smak av lime och jordgubbar, men det var först ikväll vi provsmakade den
Garnera tårtan med jordgubbarna och citronmeliss. Vispa grädden och smaksätt med rivet skal av 1 lime och 2 msk socker. Ansa och dela jordgubbarna och blanda med socker och rivet skal av 1 lime. 250 g Arla Köket Kesella kvarg vanilj. 250 g Arla Köket Kesella kvarg jordgubb&lime. Rivet skal av 2 lime. 200 g jordgubbar
Blanda sedan ner kesellan och rör sist ner vispad grädde. Den gul/orange tårtan har smak av apelsin/ananas och jordgubb och den gul/gröna tårtan har smak av citron/lime och jordgubb
Jag hade redan från början bestämt mig för att göra cheesecake i glas, receptet var hittat och allt jag behövde var kesella med smaken jordgubb och lime
Blanda ner kesellan. 250 g Kesella gärna jordgubb/lime. Vispa ägg och socker riktigt pösigt. Blanda basmjöl, bakpulver, salt och bittermandel i en skål för sig och rör sedan ner det i smeten