Pajbotten. Pajbotten. 75 g kesella / kvarg. 75 g kesella / kvarg. Du väljer själv hur kryddstark du vill ha pajen beroende på vilken chilisås du använder och om du kryddar med chiliflakes
Kesellan gör att pajen inte blir lika frasig. Nagga pajbotten. Gör på samma sätt som med den klassiska pajdegen, men tillsätt kesella istället för vatten
Kesella (nästa gång ska jag pröva med vaniljkesella). Skala och skiva äpplen och lägg sedan dem i ett lager på pajbotten tag rikligt med kanel och lite socker
Börja med pajbotten, där jag föredrar matberedare som hjälp med detta moment. Rör ner 1,5 dl kesella (kvarg) och 1 dl crème fraiche (34 % fetthalt använder jag). 1,5 dl kesella
Rör ihop kesella, florsocker, créme fraiche, äggulor, vetemjöl och citronskal i en bunke. Blanda potatismjöl och strösocker med bären och fördela på pajbotten
Börja med pajbotten. 1 dl kesella. nyp ihop smöret och mjölet, arbeta med kesellan ihop till en deg som ska stå i kylen ungefär 30 minuter. 1 dl kesella
Godmorgon. . Denna morgonen så blev det en Kokos cheesecake till frukost, receptet på botten är inte min men jag använde min fyllning som jag använde till den senaste cheesecaken dock lite annorlunda, blev även lite mycket >
Rör ihop kesellan med äggen, citronskalet och vaniljsockret. CheesecakePajbotten. 500 g kesella2 äggrivet skal av en citron1 tsk vaniljsockerSätt ugnen på 175 grader. Häll smeten ovanpå den färdiga pajbotten och grädda i ugnen i 30 minuter