Häll vatten, socker, salt, fond och vinäger i en kastrull och låt det koka upp. Lägg senapsfrön tillsammans med lagerbladen i en burk och häll över den varma lagen
1 dl senapsfrön (bruna och gula) 3 dl vatten ½ dl ättika, 12% 1 ½ dl socker 1 tsk salt Koka upp vatten, ättika och socker tillsammans med senapsfröna och låt sedan alltsammans sjuda i cirka 40 minuter tills fröna har en konsistens som stenbitsrom. - Läs hela inlägget här 1 dl senapsfrön
1 kg små färskpotatisar1 1/2 msk gula senapsfrön2 + 2 msk äppelcidervinäger1 dl majonäs1 tsk hackad färsk rosmarin1/2 dl hackad persilja1 pkt bacon (140 g)1 ask körsbärstomater1/2 hackad rödlökOlivoljaSalt och pepparPersilja till garneringHetta upp 1 msk olja i en stekpanna, lägg i senapsfröna och täck med lock tills de börjar poppa. Tillsätt 2 msk äppelcidervinäger och låt koka ca 1 minut under lock på svag värme. 1 1/2 msk gula senapsfrön
Blanda ättika, socker och kokande vatten. utan tomatsås) med Oatly iMat Fraiche som bas, supergod karamelliserad lök, rostad svartrot, picklade senapsfrön, färsk salvia och oregano och flagad mandel
Häll vatten och socker i stekpannan och låt allting få koka upp. Lägg i kummin- och senapsfröna, ha ett grytlock nära till hands eftersom senapsfröna poppar som popcorn