Gör slarviga bollar av smeten, lägg på en plåt med bakplåtspapper och platta till bollarna något. Tillsätt havregryn, kokos, russin, choklad och hasselnötter och blanda ihop tills allt är jämnt fördelat
Gör slarviga bollar av smeten, lägg på en plåt med bakplåtspapper och platta till bollarna något. Tillsätt havregryn, kokos, russin, choklad och hasselnötter och blanda ihop tills allt är jämnt fördelat
Forma till bollar, rulla i kokos och förvara i frysen. Seg kolaktig boll fylld med bra energi. 200 g blötlagda fikon 2 h1/2 dl kokosolja flytande1 dl kokosnötsmjöl 2 dl sötmandel1 tsk vaniljPyttelite saltKokos Mixa fikon och kokosolja ett par minuter tills du får en seg kola. 1/2 dl kokosolja. 1 dl kokosnötsmjöl
Raw Chokladbollar med kokos & Gojibär. riven kokos och gojibär- att rulla i. Idag passade jag på att göra raw chokladbollar som efterätt till julbordet
Det var ganska länge sedan jag gjorde kokosbollar, men häromsistens när vi var och hälsade på Lille V och hans mamma blev vi bjudna på jättegoda dadelkokosbollar som kompisen Hilda hade gjort
havreflingor eller kokosflingor att rulla bollarna i. Du kan ta vit choklad med annan smaksättning om du föredrar det, exempelvis Vivanis vita choklad med mango och kokos som är ljuvlig