En underbart saftig fläskkotlett med fin fettkappa från Gotland hittade jag i affären. Är otroligt svag för det amerikansk-italienska köket och fläskkotletter med italienska smaker fick jag ofta när jag bodde i New York
Servera med kokt ris eller potatisklyftor. Välj tjocka fläskkotletter så att de inte blir för torra. 6 portionerSex tjocka fläskkotletter utan ben med fettrand kvarMassor av champinjoner1 röd paprika1 purjolök1 gul lök2,5 dl mellangrädde200 g philadelphiaostEn tsk chilisåsSalt, svartpeppar och chili explosion (Santa Maria med kvarn)StekfettGör så här
Gott till detta är kokt potatis, svart vinbärsgelé och rödbetor. 4 melerade fläskkotletter. Pensla kotletterna på båda sidor med mango chutney, gärna Bengal Spice som är lite starkare och inte har stora bitar som den vanliga chutneyn
Gott till detta är kokt potatis, svart vinbärsgelé och rödbetor. 4 melerade fläskkotletter. 4 melerade fläskkotletter Mango chutney, Bengal Spice Salt Grillkrydda 1 gul lök, klyftas i 8 delar Ca 6-7 dl vatten 3-4 dl grädde 2 msk mjöl utröres i vatten Kalvfond 2 msk mango chutney Salt Grillkrydda
Servera med kokt potatis, kokta morötter, broccoli och haricot verts. Fina fläskkotletter med ben och fettkappa fick bräsera i buljong med goda örtkryddor och lök, därefter silade jag såsen och kokade upp med grädde som kotletterna sen fick ligga i
Servera fläskkotletterna med svampsåsen och kokt potatis. Servera med nykokt potatis eller potatismos. En härligt god vardagsrätt bestående av fläskkotlett och en gräddig svampsås