Hacka koriandern grovt. Tillred glasnudlarna enligt anvisningen på förpackningen. Strö över nötter och koriander och servera resten av dressingen vid sidan av
Häll kycklingen över salladen, tillsätt citron och klippt koriander el persilja och blanda runt. 100 g glasnudlar (okokta). 1 knippe färsk koriander eller bladpersilja. 100 g glasnudlar
100 g glasnudlar. 1 dl hackad färsk koriander. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 liter Kelda® Thaisoppa 1 grillad kyckling 100 g glasnudlar 1 dl hackade cashewnötter 1 dl hackad färsk koriander ev ½ msk hackad röd chili
sallad500 g ryggbiff, i skivor (välmarmorerad) 250 g glasnudlar 1 gurka 1 morot 10 cm rättika 1 dl sockerärtor 70 g babyspenat 100 g jordnötter 3 salladslökar 1 kruka koriander 1 kruka mynta smör och neutral olja, att steka i
Sen hade jag över sesamfrön, färsk koriander, lime och blandade det med glasnudlar. I veckan gjorde jag ett eget påfund med strimlade morötter, glasnudlar, stekt aubergine och lime med asiatisk smaksättning av shrimp paste, fish sauce och chili
Stek resten av ingredienserna utom koriander. Lägg upp och servera med koriander. Biff i bit 400-500 g Glasnudlar 100 gMorot 1Gul lök 1Vitlök 1 klyftaSoja 0,5 dlSesamolja 1 mskPurjolök 0,5 dlChili 1 stSalt & pepparKoriander färsk1
Garnera med koriander. Koka glasnudlarna i lättsaltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen. Blanda glasnudlarna med både det strimlade och rucolan
Koka upp en kastrull med saltat vatten, ta i glasnudlarna och låt koka ca. En snabb och enkel rätt med asiatiska smaker från ingefära, chili, soya och koriander