En väldigtsmakrik och tacksam rätt att laga då kött och sås sköter sig själv iugnen och du kan lägga tid på tillbehör såsom ris, potatismos, gratäng, kokt potatis eller som jag gjort idag
Lägg kotletternai en ugnssäker form, smord med matfett. Vänd dem ett par gånger under tiden. Häll marinaden över kotletterna och låt dem stå ett par timmar
Lägg kotletternai en ugnsform och blanda övrigaingredienseri en bunke. Efter en synnerligenintensiv vecka där jag intevarit hemma många timmar kom plötsligt en lördag då det fanns tid att laga mat
Lägg över kotletternai en ugnssäker form och strössla över champinjonerna. Det bästa med detta tipset är att det passar extra bra nu när grillsäsongen drar igång också, för det går lika bra att tillaga på grillen som på spisen/ugnen
Ugnsstektfläskkotlett med svampsås. Här tillagas den färdigtiugnen, vilket gör den saftigare. Stek kotletternai smör på hög värme kort tid så de får färg
Så var det måndag igen och jag ska försöka få tid att rensa köket i veckan. I dag bjuder jag på en smaskigt enkel rätt med kotlett och jag älskar Touch of Tastes brynta scharlottenlökfond
Lägg kotletterna råa vidsidan om varandra i en stor ugnsform. Eller är det någon därute som vet hur man får tiden att gå lite långsammare fast den ska ju fortfarande vara kul