Kräftsoppa vin recept

Kräftsoppa

Kräftsoppa

Rör ner mjölet och späd med fiskbuljongen, vinet och hummerfonden. Här kommer ett jättegott recept på kräftsoppa som jag fått av min mamma nyligen
Kräftsoppa

Kräftsoppa

Vispa tillsammans fonden med vispgrädde och vitt vin. Servera den mjuka och aningens heta kräftsoppan till en riesling och en skiva bröd så kommer du inte ångra dig, jag lovar
Kräftsoppa med sting

Kräftsoppa med sting

Häll på hälften av vattnet, allt vin, hummerfond, tomatpuré och buljongtärning. 2 dl vitt vin. Fräs lök och vitlök i en stor kastrull
Ljuvlig Kräftsoppa

Ljuvlig Kräftsoppa

Tillsätt kräftskalen, vin, vatten och buljongtärning. 3 dl vitt vin. Tina kräftorna. Skala dem och tag bort tarmen
Kräftsoppa

Kräftsoppa

Vispa tillsammans fonden med vispgrädde och vitt vin. Jag brukar tänka på det receptet när jag lagar denna kräftsoppa
Kräftsoppa

Kräftsoppa

4 600 g kräftor 2 msk olivolja 1 finhackad gul lök 1 st fänkål (à ca 50 g) skuren i små, fina bitar 1 tsk tomatpuré krondill 6 dl fiskbuljong (tärning) 1 dl torrt vitt vin 3 dl vispgrädde salt och peppar efter smak ev lite konjak rostat vitt bröd Lägg till i inköpslistan
Kräftsoppa

Kräftsoppa

Men jag älskar soppa och mer eller mindre tvingar familjen att ibland gilla läget men när det väl är uppdukat så är det ingen som klagar
Kräftsoppa med västerbottensflarn

Kräftsoppa med västerbottensflarn

I med kräftskal, vin, vatten och buljongtärningar. 3 dl vitt vin. 3 dl vitt vin. Mmmmmm, så gott. Morötter och rotselleri är ju inte så LCHF-vänligt, men de silar man ju bort
Kräftsoppa

Kräftsoppa

Ta i tomatpurén och saffran, låt rosta någon minut och tillsätt vitt vin. kräftsoppa,. 6 portioner1 gul lök1 morot1 palsternacka50g smörskal från 1kg kräftor75g tomatpuré1 pkt saffran2dl vitt vin 1L vatten5dl grädde2 msk saltvitpeppar1 purjolök
Kräftsoppa

Kräftsoppa

Tillsätt kräftskal, vin, vatten, buljongtärningar. Jag visste inte om jag skulle bli bjuden på kräftskiva och köpte därför ett paket kräftor i augusti, efterblivit bjuden samt ätit mer än ett kilo av de röda krypen har mina kräftor legat orörda i frysen fram till för någon vecka sedan då jag bestämde mig att laga kräftsoppa
Kräftsoppa

Kräftsoppa

Vi sparade 2-3 kg kräftor och så gjorde jag kräftsoppa idag. 3 dl vin. Häll i vin, hummerfond och vatten och koka 5-10 minuter

ÖVERBAKAD KRÄFTSOPPA MED SAFFRAN

Överbakad kräftsoppa med saffran. Tillsätt grädde och vin och låt koka en stund. 2 dl vitt vin. Hej då var det den 4 januari och dessutom onsdag
Pizza, kräftsoppa och ost!

Pizza, kräftsoppa och ost!

Senare på kvällen åt vi lite ost, kex och det som var kvar av det mousserande vinet. På fredag ska vi äta kräftor med grannarna så jag tänkte att vi kunde få lite försmak på gosakerna med en kräftsoppa
Kräftsoppa

Kräftsoppa

Fräs hackad lök och morot i smöret och tillsätt sedan skalen, buljongen, tomatpuré, vatten och vin. Koka upp kräftsoppan med grädde och smaka av med pepparn
Kräftsoppa

Kräftsoppa

Späd med vatten och vin under omrörning. 3 dl vin. Tina kräftorna och bryt av stjärten. Skala och rensa bort tarmen
festlig kräftsoppa med bruschetta

festlig kräftsoppa med bruschetta

Häll på 2 msk hummerfond, 3 dl matgrädde och 2 dl vitt tort vin eller matvin. 2 dl vitt tort vin eller matvin