Väldigt lik mina andra fisksoppor men den här gången hade jag mer vin än vad jag brukar ha, jag hade mycket fänkål, mycket purjolök och lite mindre av gul lök
Toppa med grönt från fänkålen och paprika. 11 stort eller två mindre fänkålsstånd. 1några kvistar grönt från fänkålen. 11 röd paprika, tunna strimlorDela fänkålen på mitten och skär den sedan i tunna skivor tvärs över. 1Koka upp fiskfonden och låt fänkålen långsamt puttra i fiskfonden i 10 minuter eller tills fänkålen känns mjuk. 1Sila av fiskfonden och lägg fänkålen åt sidan. 1Lägg tillbaka fänkål i fonden tillsammans med fisk och räkor och låt puttra på svag värme i 10 minuter eller tills torsken är genomkokt och laxen fortfarande har en rå kärna
krämig saffranspasta med fänkål, dill och quorn. pasta, grönsaker och krämighet. Skär en stor morot och ett litet fänkålsstånd tunt, använd gärna mandolin om du har men kniv går ju såklart alldeles utmärkt