kronanskaka, och hotta upp den med lite nya tillbehör. Som synes på bilden så täckte jag kakan med karamelliserad mjölk och pimpade det hela med lite hallon
Här har jag gjort en Kronanskaka med melonkärnor i stället för mandel. När jag såg att Anna på Kyrkkaffebloggen också hade upptäckt kärnorna kommenterade jag hennes inlägg, och hon i sin tur bollade tillbaka ett förslag på att byta ut mandel mot melonkärnor i nämnda kaka
Lägg ut päronen som en solfjäder på hela kakan. Servera kakan med citronkrämen till. Häll smeten i formen och grädda kakan i nedre delen av ugnen i 175 grader, i ca 1 timme
När man bjuder på kaka med havtorn och choklad och har fredagsyra på rälsen mot Stockholm. Jag började så klart genast googla recept med detta nyttiga och c-vitaminrika bär, och föll för en kaka med cholad och tänkte att havtornets sura smak måste gifta sig fint tillsammans med choklad
Lugn. Sätt ugnen på 225 grader. Förgrädda pajskalet mitt i ugnen i 10-12 minuter. Sänk ugnsvärmen till 200 grader. Grädda mitt i ugnen ca 30 minuter till fyllningen har "stannat"