Älskar sältan av parmesan och bacon som jag brukar använda och det krämiga från äggen. Spara lite av kokvattnet innan du häller av spagettin så kan du använda det till att späda carbonaran om den skulle bli alltför tjock
lite om du du tycker pastan blir för krämig/tjock. Koka spagettin al dente. Blir det något över så går det att både frysa och värma i micron, dock kommer rätten inte vara lika krämig längre
Hej lediga onsdag. Utvilad och pigg efter 10 timmars sömn och jag hade säkerligen kunnat sova ännu längre om det inte vore för att jag vaknade av en hund som stod och kräktes
Späd eventuellt med lite pastavatten för en krämigare sås. Jag körde på fullkornsspagetti i min carbonara, men rent receptmässigt funkar det förstås lika bra med vit pasta
Servera med spagetti, tagliatelle, penne, fusilli eller annan pastaform och lite sallad. Oftast när jag blir sugen på en krämig sås till pasta så blir det carbonara
Häll över äggblandningen och rör runt så att pastan täcks av såsen på en platta med mycket svag värme på, ta av från värmen när såsen har blivit krämig och täcker pastan
Koka spagettin. Rör ner svampen i äggblandningen och rör sedan ner dem i den varma spagettin. Jag lagade en krämig vegetarisk Carbonara med 3 sorters svamp. 800 g spagetti. 800 g spagetti