Vira in varje kycklingfilé i bacon så att det täcker. Skär en ficka i kycklingfilén. Ost, gärna cheddar. Fyll kycklingen med några skivor jalapeños och ost
Linda baconet runt kycklingfiléerna. Gör ett snitt i kycklingfilén. Fyll den med chorizosalami (2 skivor i varje filé) och gorgonzolaosten. 4 kycklingfiléer. 100 g gorgonzolaost. 8 skivor bacon
Skär kycklingfilén i strimlor och baconen i bitar. Créme fraiche, grädde, ost, chilisås, paprika, pressad vitlök och kycklingfond och krydda med salt, peppar och chilikryddan
Skär ett snitt i varje kycklingfilé. Linda nu baconskivor runt filéerna och fäst ev med tandpetare. Skiva mozzarellaosten och dela sedan i mitten och lägg sedan i snitten
Börja med att skära ett snitt i kycklingen och kläm in en stor bit ädelost. Krydda med salt, kycklingkrydda och paprikapulver och linda sedan in varje kyckling i bacon
Skär baconet i bitar och knaperstek och låt rinna av på hushållspapper. Strimla purjon och skär champinjonerna i kvartar och fräs dem mjuka, tillsätt ost grädde och sambal och koka ihop
Rulla runt en-två skivor parmaskinka/bacon/kotlettbacon runt varje kycklingfilé. Använde mig av Philadelphia light och hade kotlettbacon som är en köttigare och magrare variant
Linda baconskivor runt och fäst med en tandpetare. Riven ost. Idag blev det till middag Kycklingfilé fylld med chilimarinerade vitlöksklyftor och en krämig vitkålsgratäng
Sellerikakorna, som så smart kryddas med lite bacon och knapras till med valnötshack är så goda att det räcker med en liten bit kycklingfilé till var och en
Stick ett hål med kniv i filéerna och fyll med stavar av mozzarellaost och basilika. 4 kycklingfiléer à 160 g. 100 g tunna skivor panchetta (eller vanligt bacon). 80–100 g mozzarellaost
Tycker nämligen att ni ska testa att laga kycklingburgare gjord på kycklingfilé. När allt är klart är det bara att arrangera burgaren med sallad, bacon, chilimajonnäs och picklad rödlök och sedan servera crisscrossen upptill