Smula fetaosten och lägg den i botten på en smord ugnsfast form. Stek kycklingfiléerna lite lätt, så att de får lite färg på båda sidorna, krydda med salt och vitpeppar
Mitt fina plommonlila hjärtformade fat från Bruka design funkar både som serveringsfat och ugnsform. En av våra middagar förra helgen var fetaostfylldkycklingfilé inlindad i bacon med balsamicosås
Lägg kyckligfiléerna i en ugnsform och pensla dem runtom med smält smör. Ugn. Till den tidigare publicerade potatissalladen som jag hade på en buffé, (recept HÄR) kompletterade jag med bl a kallskuren kycklingfilé
Hacka grönsakerna till salladen och tillsätt fetaosten. Sätt ugnen på 200 grader och lägg kycklingfiléerna i en ugnsform. När osten har smällt och allt har blandats ihop, häll såsen över kycklingen och tillaga i ugnen i 1,5 timme. Ställ in i ugnen på 225 grader i ca 35-40 min. 1 kg kycklingfilé. 220 g fetaost i havssalt. Kyckling i gorgonzolasås1 kg kycklingfilé 5 dl grädde 5 dl crème fraiche 2 rågade tsk sambal oelek 1 bit blå gorgonzolaost 1,5 dl svampsoja. Grönsallad1 halvt salladshuvud 1 halv gurka 4 tomater 220 g fetaost i havssalt