Häll över kokosmjölken och toppa med riven ost. Kycklinggratängmed smak av kokos (ca 4 portioner). 1 burk kokosmjölk. Kycklinggratängmed smak av kokos (ca 4 portioner). 6 champinjoner 1 burk kokosmjölk
Ingredienser Indisk kycklinggratäng För 4 personer 4 st kycklingfileér 2 dl strimlad purjolök 2 msk madras curry* 3 dl kokosmjölk 1 st banan 125 g bacon Efter tycke & smak himalayasalt/havssalt *Ekologisk kryddblandning från spicemaster
Exotisk kycklinggratängmed sting. Innan jag berättar om bland det coolaste jag upplevt rent känslomässigt så ska jag bara dela med mig av denna thaikyckling jag gjorde igår
Mitt största problem är vad jag ska äta till köttfärsen, kycklinggratängen eller korvstroganoffen. Eller så häller du på kokosmjölk och kryddar med curry
Middagen idag blev en indonesisk kycklinggratängmedkokosmjölk, vitlök och mango chutney. Lättlagad och smakrik är denna kyckling med smak av Indonesien
Häll på kokosmjölk, krossade tomater och pesto. En smaskig kycklinggratängmed kokos, tomat, sötpotatis och aubergine, tända ljus och ett avsnitt av Grey´s
Rör samman kokosmjölk, ägg, chiliflingor och mangochutney. 2 dl kokosmjölk. Sätt ugn på 200°. Fräs majskorn ,rivet limeskal, citrongräs och ingefära i lite matfett några minuter
Fyll kycklingen med halva paketet fetaost (smula ned resten i såsen) och linda varje filé med bacon (om det blir bacon över kan den med fördel stekas för sig och ha i såsen)
Blanda samman kokosmjölk, curry och paprikapulver. Sonen hade fullt upp att bygga ett stort legohus tillsammans med en kompis, och ville inte hem han heller