Ska hinna baka, förbereda Tacogratäng (se gärna föregående inlägg där jag efterlyser ett recept med créme fraiche och svarta oliver), städa lite och så ska vi hinna göra höstfint i trädgården
Åt sedan lunch med Caroline som jobbar i närheten. Även Oliver fick lite vårfina kläder. Tidigare i veckan bakade jag detta otroligt saftiga och goda Långpannebröd
Långpannebrödmed ost. Vi fortsätter vara flitiga med att lägga vegetarisk mat på våra tallrikar minst en gång i veckan och vid denna tiden på året blir det oftast soppa
Denna gång blev det dock en annan återkommande favorit hos oss, långpannebröd. kan även smaksättas med vitlök, någon örtkrydda, soltorkade tomater eller oliver
Grunddegen är mitt långpannebröd som jag ”twistat” till med lite oliver, riven ost och parmesan. Du kan också ”hotta” till det som jag gjort medoliver, parmesan och riven ost
för mycket värme, så täck över med bakplåtspapper. Strö ut delade och urkärnade oliver, samt. 1 Blanda den ljumna mjölken med jäst och socker. 4 Ta i saltet som sista ingrediens och fortsätt med kraftig omrörning med. 9 Pensla med vatten samt strö över flingsalt och orégano. 100 g oliver