Jag älskar långpannekakor. kokos (till garnering). Smält margarinet och låt det svalna medan du vispar ägg och strösocker tills det blir vitt och pösigt
Långpannekakor är alltid populära kakor. kokos. Vänd ihop en slät smet växelvis med smöret. Rör ner florsocker och bre glasyren på den kalla kakan Strö över kokos och låt den svalna så glasyren stelnar och skär sen upp i bitar
) Eftersom tiden har en tendens att inte räcka till ordentligt så är ju långpannekakor otroligt smidigt att göra, och det blir ju många kakor så förhoppningsvis räcker det fram till jul
Smöra och bröa eller kokos. Tyvärr blev jag inte nöjd med själva kakan, smakerna i kakan blev bra, men tyvärr blev den torr, kanske råkade övergrädda den, vet inte, men nästa gång blir det ett helt annat recept
När det kommer till långpannekakor så är kärleksmums (eller mockarutor - kärt barn har många namn) min absoluta favorit och till och med jag som inte tycker om kaffe anser att det är ett måste i glasyren