Det där medlakritspulver är smakäventyr har vi märkt. Man behöver inte ens rulla tryfflar har vi upptäckt, dom blir vansinnigt tjusiga när man går loss med en kniv och hackar loss den stelnade smeten från skålen
Värm Milda visp med honungen i en kastrull. 4-5 tsk lakritspulver. Smält chokladen över vattenbad. Tillsätt grädden i chokladen långsamt i en tunn stråle under vispning
Jag har sett att man i vissa recept använder krossade turkisk peppar-karameller så lakritspulvret kan säkert ersättas med det, jag har dock inte själv testat detta
Rör därefter ner lakritspulver och chilipulver. 200 g mörk choklad1 dl Vispgrädde1 msk Smör2 msk lakritspulver eller finhackad turkisk peppar1-2 tsk chilipulverkakao
Ta av från värmen och rör ner Canderel och lakritspulver. 2 msk lakritspulver. För att få hallonpuré, mixa tinade eller färska hallon och sila dem fria från kärnor