Bladan samman couscous, apelsin, granatäpplekärnor och lax. Så, idag tänkte jag bjuda er på en liten laxrätt som är både god att äta och lätt att tillaga
Skär paprikan, salladen och ananasen i bitar, lägg i tillsammans med laxen. 1,25 dl Glutenfri Couscous. 2 msk salt1 lax AnanasPaprikaSalladBasilikaGräslökDill. Skär laxen i mindre kuber, ångkoka eller koka laxen i 7 minuter, undertiden koka upp vattnet med salt och buljongen, när vattnet har kokat, ta av kastrullen från plattan, lägg i couscousen, låt stå i 3 minuter, krydda med basilika, dill. 1,25 dl Glutenfri Couscous
Om laxen och granatäppelkärnorna är frysta, ta ut och låt tina. Lax. Krydda laxen med salt och peppar. Servera den stekta laxen med rostad blomkålshummus, gryn och granatäppelsallad