lägg laxfiléerna på ugnsfolie. skölj salladen, skär avokadon och grapefrukten i bitar. 2 laxfiléer. 1 grapefrukt. svep in laxfiléerna i ugnsfolien och baka i ugnen på 200° C i 15 minuter. 2 laxfiléer 1 avokado 1 grapefrukt 1 påse blandad sallad
Men jag tog lite mindre rosmarin och laxfilé med skinn som blir saftigare och smakar mer – och så förenklade jag receptet en smula och pressade grapefrukten istället för att skära ut hinnfria klyftor
Filéa under tiden grapefrukten, skär i mindre bitar. När laxen är klar, blanda de kokta linserna med frukten, mandlarna, salladslöken och skyn från fisken, smaka av med lite salt
Vi komponerade en lite spretig, men förbannat god middag med lax- och wasabisnittar, svampkrämsfyllda petit chouxer, wienerschnitzel och en färgsprakande efterrätt på inkokta små rabarber med lemon curd, vaniljkräm, en hårdare vaniljgräddegelatingrej och krossade drömmar
hur man på bästa sätt äter grapefrukt. Sojamarinerade laxspett med mangosalsa. Jag har tampats med detta problem ända sedan grapefrukt introducerades i kostschemat
Så här har jag använt resterna av den rökta laxen, laxrommen och västerbottensosten. Filodegsrullar med Västerbottensost och en sötsur dipsås på grapefrukt