Lägg laxtartaren på baguetteskivorna och toppa med fänkålen och några dillvippor. Blanda laxen med balsamvinäger, fransk senap, hackad kapris, rör om och smaka av med vitpeppar
Hacka lax och kapris riktigt fint. 1 msk kapris. 1 msk kapris. Se där – nu fungerar datorn igen, så jag tar väl och postar ett recept från i julas med det samma då
Hacka kaprisen grovt. Lägg upp på fat och skeda på laxtartar på baguetteskivorna. Vänd varsamt ihop lök, kapris, dijonsenap, rapsolja och dill med laxtärningarna
Lägg laxtartaren på baguetteskivorna och toppa med fänkålen och några dillvippor. Blanda laxen med balsamvinäger, fransk senap, hackad kapris, rör om och smaka av med vitpeppar
Lägg laxtartaren på baguetteskivorna och toppa med fänkålen och några dillvippor. Blanda laxen med balsamvinäger, fransk senap, hackad kapris, rör om och smaka av med vitpeppar