Majskolvarna. Ta bort ‘skägget’ på majskolvarna och vik bak blasten och knyt ihop med snöre. Ca en halvtimma innan lägger du blasten på majskolvarna i vatten (så de inte brinner upp på grillen)
Jag brukar koka mina majskolvar i ett par minuter innan jag grillar dem. . Det här är något av det godaste jag vet på sommaren, grillad majskolv med smör och salt
Köp färska majskolvar, det är säsong nu så passa på. Plocka upp majskolvarna ur mjölken som nu ser lite äcklig ut vilket inte gör någonting eftersom smaken är fantastisk
Kör igång med majskolvarna. Grilla majskolvarna runt om tills de fått färg och är klara. 1. koka dem tills de har en minut eller två kvar (Cirka 8-9 min) innan de är helt klara
Koka majskolvarna i lättsaltat vatten. 3 färska majskolvar. 3 färska majskolvar. En variant på att steka kycklingen i massor av gott smör är viktväktarnas variant att panera med cornflakes
Skär majskolvarna i tre bitar och stek dem i en grillpanna med lite olivolja. Till 8 portioner. 1. Sallad. Koka färskpotatisen tills den är mjuk och låt den svalna
Gör en egen glace med lite honung och bbq olja, grilla på lite majskolvar från höstskörden och gör en vitlöksdoftande coleslaw så blir det en liten middagsrätt som smakar sommar och vinter
Ännu en grillmiddag. Idag blev det grillad majskyckling och den urgoda primörsallad som grannen S hade gjort till Valborg (med några små ändringar i receptet, ärtskott glömde jag t