1. Ta ur chorizon ur sitt fjälster och hacka innehållet grovt. Skala och finhacka löken. 2. Krydda kycklingbrösten med salt och peppar och stek dem gyllene i hög värme i smör och olivolja i stekpanna, låt även rosmarinkvistarna steka med tills de är krispiga, lyft upp dem och kycklingbrösten och stek kycklingen klar i ugn 125°C till en innertemperatur av 72°C
Det är verkligen ljuvliga sommarkvällar nu i augusti. Inte sådär tryckande kvavt och varmt utan ljumma vindar utan flugor och mygg – helt perfekt tycker jag
Ugn175°. Torka av filéerna med hushållspapper. Salta lätt och krydda med svartpeppar och timjan. Linda skinkskivor runt filéerna och lägg dem i en smord ugnssäker form
Det är så gott och så enkelt att göra. Det blir näst intill en kylskåpsrensning när man gör Paella. I den här använde jag mig av jasminris istället för långkornigt ris
What can I say. Jag gillar kyckling och vi äter det en hel del hemma. ). Förra veckans matkasse från ICA levererade riktigt god mat, bland annat denna kycklingrätt med senapssås
Förra veckan bröt jag av tentapluggandet med att gå ut och äta med tjejerna. Martina hade fyllt år så i torsdags firade vi henne genom att bjuda henne på middag på El Corazón