lite kokosolja att steka i. örtsalt och malen vitpeppar efter smak. Fräs lök och chili mjukt ilite kokosolja, tillsätt krossad tomat och tomatpuré, låt småputtra samman till en tjock röra, smaksätt med salt, peppar och dill
Lägg ett lager med lök ovanpå, ett lager med morötter och tillsist en burk med makrill där du delat filéernaivalfri storlek (spara tomatsåsen från filéerna)
Makrillfiléitomatsås med en klick majonnäs och ett mosat ägg. Det pågår en hektisk vecka. I måndags gjorde jag naglarna sommarfina, Max övade dansen inför konserten, igår var det café på Max fritids och sedan var det musikskolans vårkonsert
Njut av de lediga dagarna i Påsk, med en färg- och smakrik brunch. Som omväxlingtill alla sillar som har en given plats bland Påskmaten, blev det iställetmakrill, kaviar och ägg på min sena frukost
Hade ingenenergitill något avancerat så den här morgonen åt jag en konserv makrillfileitomatsås, två stycken finncrisp med bregott & ost och till det två koppar kaffe
God, och ingakonstigheteri Eldorados Makrillfiléeritomatsås. Makrillfilé, vatten, tomatpuré. Inlagda gurkor utan socker i lagen är ganska ovanligt, här är ett undantag
Makrillfiléitomatsås och knäckebröd. Jag träffar på många som är förvirrade av alla kostråd. Grannen äter på ett visst sätt och kollegan på ett annat och bägge förespråkar sinakosthållningar
Jag har fått tips från andra som är kunnigai kost och träning, och jag har fått kost- och träningsprogram från PT Olga Rönnberg/Mamma Fitnesstidigare, men utan coaching