Marockansk gryta med couscous recept

Marockansk vegetarisk gryta

Marockansk vegetarisk gryta

Servera tillsammans med hirs eller couscous, toppat med färsk koriander, saltrostade solrosfrön och en stor klick turisk yoghurt
Marockansk gryta med kikärtor

Marockansk gryta med kikärtor

Servera medcouscous, ris eller bulgur. Späd med mer vätska om det blir för tjockt. Smaka av med salt och peppar
Marockansk färsgryta med myntayoghurt och couscous

Marockansk färsgryta med myntayoghurt och couscous

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Gryta 1 st gul lök(ar) 2 burk(ar) konserverade körsbärstomater 1 tärning(ar) grönsaksbuljong 1 msk tomatpuré 2 tsk honung 1 tsk kanel 1 tsk paprikapulver 2 tsk spiskummin 500 gram nötfärs 1 msk olivolja 1 st paprika 0,5 st chilipeppar 1 msk färsk ingefära , riven 3 st vitlöksklyfta(or) 10 st aprikos(er) 0 st salt 0 st svartpeppar Myntayoghurt 1 krm salt , krydda efter smak 1 tsk honung 0,5 kruka(or) mynta 2 dl turkisk yoghurt 1 krm svartpeppar , krydda efter smak Tillbehör 400 gram morötter 4 dl couscous Köp receptet Näringsvärde Kcal
Marockansk vegetarisk gryta

Marockansk vegetarisk gryta

Lägg i en stor gryta och strö över alla kryddorna. Lägg i zucchini, låt grytan småputtra i ungefär en halvtimme till
Marockansk gryta med morotssallad

Marockansk gryta med morotssallad

Servera medgrytan och couscous. Låt den fräsa med i grytan. Flytta över dem till en gryta. Salta och tillsätt kryddorna som får fräsa med en kort stund
Snabb Marockansk gryta

Snabb Marockansk gryta

Toppa med koriander eller persilja och servera medcouscous. Smaksätt med salt och peppar. Värm smöret i en tjockbottnad gryta och stek blandningen på medelhög värme i 10 minuter
Marockansk couscous

Marockansk couscous

I den undre tillagas grytanmed grönsaker och kött/kyckling och i den övre tillagas couscousen. Börja med att göra grytan
Marockansk färsgryta med myntayoghurt och couscous

Marockansk färsgryta med myntayoghurt och couscous

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Gryta 1 st gul lök(ar) 2 burk(ar) konserverade körsbärstomater 1 tärning(ar) grönsaksbuljong 1 msk tomatpuré 2 tsk honung 1 tsk kanel 1 tsk paprikapulver 2 tsk spiskummin 500 gram nötfärs 1 msk olivolja 1 st paprika 0,5 st chilipeppar 1 msk färsk ingefära , riven 3 st vitlöksklyfta(or) 10 st aprikos(er) 0 st salt 0 st svartpeppar Myntayoghurt 1 krm salt , krydda efter smak 1 tsk honung 0,5 kruka(or) mynta 2 dl turkisk yoghurt 1 krm svartpeppar , krydda efter smak Tillbehör 400 gram morötter 4 dl couscous Köp receptet Näringsvärde Kcal
Mustig marockansk gryta

Mustig marockansk gryta

Servera till exempel medcouscous, ris eller kamutvete tillsammans med en grönsallad. Smaka av med salt och peppar
Snabb Marockansk gryta

Snabb Marockansk gryta

Toppa med koriander eller persilja och servera medcouscous. Smaksätt med salt och peppar. Related recipes Soja Chorizo med rat
Marockansk gryta med kikärtor

Marockansk gryta med kikärtor

Servera medcouscous, ris eller bulgur. lök, morötter och vitlök i olja i tjockbottnad gryta i några minuter
TAGINE - marockansk gryta!

TAGINE - marockansk gryta!

Om man gör grytanmed fisk kan man ha ännu mer lök i och tex russin. Om man gör en fisktagine, börjar man med grönsakerna, eftersom fisken har en kortare tillagningstid